Receptet nedan innehåller rågbrödssnacks. Hittar du inga i din butik finns ett enkelt recept nedan!
Ingredienser;
- 5 skivor tunt skivat rågbröd
- 3 msk olivolja
- 1 tsk salt
Sätt ugnen på varmluft 175 grader. Skär brödskivorna i trekanter och lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Pensla med olja, strö på salt och tillaga ca 10-15 minuter mitt i ugnen.
När jag ska göra tilltugg eller förrätter med rom är favoriterna lax- eller löjrom. Här kommer en lite billigare variant, med ishavsrom, som är minst lika god.
Ingredienser till 4 portioner:
- 20 rågbrödssnacks
- 1 burk ishavsrom
- Crème fraiche
- Dill
Tillagning:
Lägg en klick crème fraiche på varje rågbrödssnacks, fortsätt sen med ishavsrom och garnera med en dillvippa. Enklare än så kan det knappast bli! Servera direkt!