Korv med stuvad spenat

Korv med stuvad spenat

Dom flesta brukar nog ha stuvad spenat till fisk, men jag tycker det är gott även till en grillad korv med kokt delikatesspotatis, sallad och en klick fransk senap.


Ingredienser till 2 personer:
  • 2 tjocka grillkorvar
  • 400 gram delikatesspotatis
  • 300 gram hackad spenat, fryst
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk vetemjöl
  • Salt, peppar och muskotnör
  • Dijonsenap sallad
Tillagning:

Koka potatisen i saltat vatten. Stek korven. Värm den hackade spenaten i en kastrull. Rör ihop mjölk och mjöl o en skål och tillsätt i den varma spenaten.

Låt puttra ihop några minuter, smaka av med salt och peppar. Servera korven med kokta potatis, sallad och senapen.

Korv med stuvad spenat

Fler enkla och snabblagade vardagsrätter hittar du HÄR