Ostpuffar med räkröra

Ostpuffar med räkröra

Små eleganta tilltugg med räkröra smaksatt med pepparrot som passar till bubblet eller en god fördrink.


Ingredienser till 30 stycken:
  • ½ färdig smördeg
  • 1 ägg, uppvispat
  • ca 2 dl skalade räkor
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl färskost med pepparrotssmak
  • 2 msk färsk riven pepparrot
  • ½ rödlök, finhackad
  • ½ dl hackad dill
  • Nymalen svartpeppar
Tillagning:

Rulla ut smördegen och skär ut små kvadrater ca 4×2 cm. Lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter tills de är genombakade och fått fin färg.
Låt svalna och dela dem sedan i mitten på längden.
Blanda ihop resten av ingredienserna och klicka ut på varje underdel av smördegen. Lägg på locket och servera.

Ostpuffar med räkröra

Fler goda tilltugg finns