Hälsosamma och glutenfria blåbärsmuffins

Hälsosamma och glutenfria blåbärsmuffins

Riktigt goda små muffins tillagade med få ingredienser och som man svänger ihop på några minuter.
Vanilj, kanel och banan bidrar med mycket smak och sötma.


Ingredienser till 9 stycken:
  • 2 bananer
  • 2 ägg
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanelextrakt
  • 2 dl blåbär

Tillagning:

Värm ugnen till 250 grader.
Mixa ihop bananer, ägg, bakpulver, kanelextrakt och vaniljsocker till en smet med hjälp av en mixerstav.


Blanda i 1 dl av blåbären och fördela smeten i 9 muffinsformar.
Lägg på resten av blåbären och grädda muffinsen mitt i ugnen i ca 10 minuter.

Hälsosamma och glutenfria blåbärsmuffins

HÄR hittar du recept på Havre-och bananbollar, goda och hälsosamma kakor också bakade med banan.