Om du använder chorizo korv från Viktväktarna innehåller denna rätt bara 375 kcal/portion. Väljer du 100 gram rostbiff/portion istället innehåller rätten ca 10 kcal mindre.
Ingredienser till två portioner:
- 400 gram potatis
- 1 bananschalottenlök, skivad
- 1/2 dl dill och persilja, hackad
- 1 msk kapris
Dressing:
- 1/2 msk vinäger
- 1 tsk fransk senap
- 1/4 tsk salt
- 1/2 krm svartpeppar
- 1/2 krm socker
- 1 1/2 msk rapsolja
- 1/2 msk vatten
Tillagning:
Skala och koka potatis. Blanda alla ingredienser till dressingen. Skiva den varma potatisen och blanda med lök och kryddgrönt. Häll på dressingen, blanda runt och låt stå ca 1 timme och ta smak. Strö över kapris och servera med chorizo eller rostbiff.