Tilltugg med potatis och rom

Ikväll ska vårt lilla vingäng ha provning igen. Och denna gång blir det champagne med en god varmrätt på blåmusslor, lägger recept på den imorgon. Vi ska prova tre olika sorter i tre olika prisklasser. Innan maten tänkte jag servera ett superenkelt tilltugg med potatis och rom!


Ett tilltugg som går bra att göra på ny-, delikatess- eller mandelpotatis. Gott och verkligen superenkelt att göra, perfekt speciellt om man vill servera lite olika tilltugg eller bara har ont om tid.

Ingredienser  till 10 munsbitar:
  • 2-4 kokta potatisar, beroende på storlek
  • 1 burk rom, valfri sort
  • 1 dl crème fraiche
  • Dill
  • ev. nymalen svartpeppar
Tillagning:

Skär potatisarna, antingen på längden eller tvären beroende på storlek, i skivor. Klicka på ca 1 tsk crème fraiche på varje skiva, fortsätt med en klick rom och garnera med en dillvippa. Strö ev. över lite svartpeppar. Servera direkt – gärna till ett glas bubbel!

Klicka HÄR så hittar du fler goda tilltugg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.