Ville testa något nytt och fyllde isterband men lite olika godsaker.
Ingredienser till 2 portioner:
- 2 isterband
Fyllning;
- ½ liten gul lök, finhackad
- 1 dl tärnade inlagda rödbetor
- 2 msk hackad persilja
- 1/2 dl kapris
Tillbehör;
- Dijon- eller pepparrotskräm (blanda lika delar creme fraiche och gräddfil eller yoghurt med önskad mängd Dijonsenap eller riven pepparrot, salta och peppra)
- Kokt potatis
Tillagning:
Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett snitt längst med i korvarna. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen och fyll sedan korvarna med den. Placera dom tätt, så de inte välter, i en ugnssäker form och låt stå inne ca 25 minuter. Koka under tiden potatis och blanda ihop Dijon- eller pepparrotskräm. Servera korven med tillbehören och en liten sallad.