Rispuffsdessert

Rispuffsdessert

En lättlagad och god dessert med rispuffar, pistagenötter, honung, yoghurt, grädde och granatäpplekärnor.


Ingredienser till 8 portioner:
  • 85 gram rispuffar
  • 200 gram pistagenötter, grovhackade
  • 100 gram flytande honung
  • ½ apelsin, pressad
  • 3 dl vispgrädde
  • 250 gram grekisk yoghurt
  • (2 tsk rosenvatten)
  • 1-2 granatäpple, kärnorna

Tillagning:

Blanda rispuffar, pistagenötter, apelsinsaft och hälften av honungen i en bunke och fördela sen i 8 glas eller skålar.
Vispa grädden och blanda i yoghurt, resten av honungen och rosenvatten om du använder det.
Toppa glasen med vispet och granatäpplekärnorna. Servera.

Rispuffsdessert

Fler desserter hittar du HÄR