Sandwich med grillad paprika

När det är så varmt som det varit den senaste tiden är jag inte riktigt så hungrig som jag brukar vara. Därför gillar jag att äta något lättare, speciellt på lunchen, som t.ex. sandwichen nedan.
Jag märker också att min lilla vovve inte heller har så bra aptit i värmen. Säkert finns det fler än jag som har en hund som både är lite kräsen och får minskad matlust på sommaren. Fick en kul hundkokbok som jag varmt kan rekommendera till alla hundägare. Den innehåller lätta recept på allt från goda snacks till mat för den hängiga, överviktiga, lilla eller stora hunden. Författare är journalisten Ingeborg Pils och den ges ut av Tukan Förlag och finns att köpa hos många olika bokhandlare.

 


Gott, snabbt och lättfixad macka med massor av smak. Variera genom att lägga på tomater och mozzarella eller lite valfri pesto i botten och toppa med grillad halloumi istället. Bara fantasin sätter gränser!

Ingredienser till 1 macka:
  • 1 skiva surdegsbröd
  • 1 grillad paprika, på burk
  • 1-2 msk turkisk eller grekisk yoghurt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika
Tillagning:

Rosta eller stek brödskivan, lägg på en hel grillad paprika, klicka på yoghurten, strö på grovmalen svartpeppar och toppa med basilikablad. Stor utdelning i smak för minimal insats!

Sandwich med grillad paprika

Fler goda och smårätter finns HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.