God och snabblagad lax med asiatiska smaker i en wrap. Använd de grönsaker du har hemma och tycker är goda. Man kan ju variera i det oändliga!
Ingredienser till 1 portion:
- 1 laxfilé, ca 125 gram
- 1-2 msk hoisinsås
- salt, svartpeppar
- 1 totrillabröd
- ¼ gurka, urkärnad och skivad
- 1 vårlök, skivad
- 1 näve strimlad sallad, (jag använde isberg)
- ½ lime
- 2-3 msk majonnäs
- wasabi, efter smak
- färsk koriander
Tillagning:
Värm ugnen till 200 grader. Salta och peppra laxen runt om och lägg i en smord ugnsfast form. Bred hoisinsås ovanpå fisken och tillaga 10-15 minuter i mitten av ugnen tills laxen är klar.
Blanda majonnäs och wasabi till önskad styrka. Värm tortillabrödet i ugnen någon minut.
Bred wasabimajo på bröder och lägg på lax och alla grönsaker. Pressa lite lime över och rulla ihop. Klart!