Panerad fisk

Panerad fisk

Ibland är tiden knapp och jag har då inget emot att använda bra halvfabrikat.
Det finns tack och lov många både goda och bra sorters färdigpanerad fisk i frysdiskarna.
Men skulle du hellre vilja panera själv hittar du ett bra och enkelt recept HÄR.
Här har jag valt att servera fisken ihop med remouladsås, ärtpuré och endast en blandad sallad.
Men det är så klart gott med ris, pommes eller kokt potatis också.


Ingredienser till 4 portioner:
  • 4 stora eller 8 mindre färdigpanerade fiskfiléer
  • Currypulver
  • Salt, peppar
  • Ärtpuré, recept hittar du HÄR
  • Remouladsås
  • Blandad sallad
  • Tomater
  • Dill eller annat kryddgrönt
Tillagning:

Tillaga fiskfiléerna enligt anvisning på paketet. Salta, peppra och krydda dem gärna med curry också om du gillar det.


Blanda under tiden ihop ärtpurén.
Lägg upp rejält med sallad på tallrikarna och lägg sen på fisken.
Servera ihop med ärtpuré, remouladsås och ev ris eller någon sorts potatis

Panerad fisk