Toast med honungsstekt persika och burrata

Toast med honungsstekt persika och burrata

Enkel och magiskt god toast med krämig burrata, honungsstekta persikor och ruccola på frasigt bröd.
Passar som förrätt eller bara när man är sugen på något gott. Snabb- och lättlagad är den också.


Ingredienser till 2 sandwich:
  • 2 skivor bröd, surdeg eller chiabatta
  • 1 persika, urkärnad och skivad
  • 1-2 msk flytande honung, beroende på hur söt persikan är
  • 1 kvist färsk timjan
  • olivolja
  • salt, svartpeppar
  • 1 näve ruccolasallad
  • 1 burrata, 275 gram
  • färsk basilika

Tillagning:

Hetta upp en stekpanna och stek brödskivorna i torr panna tills de fått lite färg på båda sidor.
Lägg upp bröder på serveringsfat eller tallrik.
Sänk värmen och stek persikoskivor i lite olivolja. Häll på honung och låt puttra tills persikan mjuknar något och fördela sen persikan på brödet.
Lägg på ruccolasallad, burrata, salta, peppra, håll på lite mer olivolja och toppa gärna med basilika.

Toast med honungsstekt persika och burrata

Fler goda mackor hittar du HÄR