Bär och yoghurt crunch

Bär och yoghurt crunch

Frukost eller brunchrätt i ett glas.
Fettsnål, laddad med protein och färska fräscha bär. Toppad med honungskanderade mandlar.
En bra och god start på dagen helst enkelt.


Ingredienser till 6 portioner:
  • 500 gram kvarg, jag använde en sort med hallonsmak
  • 500 gram fettfri grekisk yoghurt 0%
  • 125 gram färska hallon
  • 1 dl mandel
  • 2 msk flytande honung

Tillagning:

Grovhacka mandel och rosta den lätt i en torr stekpanna. Häll på flytande honung och blanda runt.
Lägg upp på en bit bakplåtspapper och låt svalna.Fördela hallonkvarg i botten på 6 glas. Lägg på färska hallon och klicka över grekisk yoghurt.
Toppa med kanderade mandlar och servera.

Bär och yoghurt crunch

Bär och yoghurt crunch

Fler liknande recept hittar du HÄR
Gillar du Keso så kolla även HÄR