En riktigt smarrig och matig macka som är perfekt att göra om du har lite tillagade köttrester i kylen.
Välj att snabbpickla rödlöken som här i receptet eller byt ut den mot Picklad rödlök med anis.
Ingredienser till 1 sandwich:
- 1 baguette
- 2 msk chutney (valfri sort)
- 5 små skivor kött
- 7 skivor gurka
- 4 bitar grönmögelost
- ¼ rödlök, skivad
- 1 lime
- salt
- ½ salladslök
- 1 liten näve ruccolasallad
Tillagning:
Värm ugnen med grillelementet på till 200 grader.
Blanda skivad rödlök med saften av 1 lime och lite salt. Ställ åt sidan.
Dela baguetten på längden och lägg på en ugnsplåt. Bred chutney på en halvan och lägg sen på gurkskivor, kött och ost. Sätt in plåten i ugnen och gratinera tills osten börjar smälta och köttet blivit varmt.
Ta ut sandwichen och toppa med picklad rödlök, salladslök och ruccolasallad.
Dela baguetten på hälften och hugg in!