Haloumi wrap

Haloumi wrap

Någon typ av tunnbröd, lite haloumi och lite grönsaker är allt som behövs för att göra en riktigt god wrap.
Här kommer förslag på en god kombo, som passar både som mellanmål eller när man inte känner för att spendera allt för lång tid vid spisen.


Ingredienser till 2 wrap:
  • 2 skivor tunnbröd (valfri sort, jag använde orientaliskt)
  • 150 gram haloumi, i skivor
  • 1 avokado, skalad och tärnad
  • 1 tomat eller ca 10 cocktailtomater, tärnad
  • 1 lite rödlök, hackad
  • En knippa koriander
  • ½ citron
  • ½ dl gräddfil eller crème fraiche
  • Chilipulver

Tillagning:

Stek haloumin på ganska hög värme tills den mjuknar och fått fin färg å båda sidor:
Värm tunnbrödet några sekunder i mikron eller i stekpanna.


Fyll sen brödet med osten, skivad avokado, tomater, rödlök och lägg på koriander, klicka på gräddfil och krydda till sist med chilipulver.
Rulla ihop och hugg in!

Haloumi wrap

Fler goda mellanmål hittar du HÄR