Mättande gnocchi med korv och grov senap. Färdig på 25 minuter och innehåller endast 350 kcal/portion.
Ingredienser till 2 portioner:
- 125 gram gnocchi
- ½ msk olivolja
- ½ lök, hackad
- 100 gram korv strimlad, valfri (jag valde en pepperoni gjord på nöt)
- 125 gram vit- eller färsk kål, strimlad
- 1 dl kycklingbuljong
- 1 tsk grov fransk senap
- 1 msk lätt crème fraiche
- 1 näve färsk basilika
- Parmesanost, riven (till servering)
Tillagning:
Koka gnocchi enligt instruktion på förpackningen. Häll av i durkslag och ställ åt sidan.
Hetta upp olja i en panna och stek löken mjuk cirka 5 minuter. Tillsätt kål och korv. Stek under omrörning några minuter tills kålen mjuknar. Tillsätt buljong, senap och koka upp. Salat och peppra.
Tillsätt även crème fraiche, gnocchi och 1 dl vatten för att späda såsen lite.
Servera med färska basilikablad och ev. riven parmesanost.