En perfekt lättlagad allt-i-ett-rätt som är klar på ca en halvtimme.
Fettsnål och innehåller bara 490 kcal/portion.
Ingredienser till 2 portioner:
- 375 gram frysta klyftpotatis (eller hemlagade)
- 2 msk majonnäs
- 1 schalottenlök eller halv liten lök, finhackad
- 50 gram cheddar, riven
- 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen
- 1 näve färsk persilja, hackad (spara några blad till garnering)
Tillagning:
Värm ugnen till 220 grader. Lägg potatisklyftorna på en bakplåt och tillaga mitt i ugnen 10 minuter. Blanda under tiden ihop majonnäs, lök, ost, tonfisk och persilja.
Lägg tonfiskblandningen över potatisen och sätt tillbaka i ugnen i ytterligare 12 minuter tills rätten är genomvarm. Garnera med några blad persilja och servera direkt.