God och kalorisnål fiskrätt som endast innehåller 350 kcal/portion.
Ingredienser till 2 portioner:
- 2 bitar torskrygg a 150 gram
- 2 msk teriyakisås
- Salt, peppar
- 60 gram äggnudlar
- 450 gram wokgrönsaker
- 1/2 msk rapsolja
- 1 tsk japansk soja
- 1 msk ingefära, riven
- 1 msk pressad lime
Tillagning:
Sätt ugnen på 175 grader. Salta, peppra och pensla hälften av teriyakisåsen på fisken och lägg i en ugnsform. Baka mitt i ugnen ca 10 minuter.
Pensla på resten av såsen och baka ca 5-10 minuter till eller tills fisken är klar.
Koka under tiden nudlarna och låt rinna av. Woka grönsakerna i olja och tillsätt sen nudlarna. Blanda ingefära, soja, lime och tillsätt även detta i woken. Servera fisken ihop med de wokade nudlarna och grönsakerna.