Nudlar med kycklingfärs och rödkål

Nudlar med kycklingfärs och rödkål

Mager, superenkel och snabblagad men full med smak.
Klar på ca 15 minuter och innehåller bara strax under 400 kcal/portion.


Ingredienser till 2 portioner:
  • 200 gram nudlar
  • 1 msk olja
  • 1 gul lök, skivad
  • 200 g kycklingfärs
  • 200 gram rödkål, strimlad
  • 1 tsk garam marsala
  • 1 tsk curry
  • Salt

Tillagning:

Koka nudlarna enligt instruktion på paketet.
Hetta upp olja i en stekpanna. Stek lök och rödkål ihop med kryddorna några minuter. Tillsätt färsen och tillaga tills den är genomstekt.


Låt nudlarna rinna av i ett durkslag och tillsätt även dem. Blanda runt ordentligt och smaka av med salt.
Servera gärna ihop med lite soja och t.ex. sambal oelek.

Nudlar med kycklingfärs och rödkål

Fler kalorisnåla recept finns HÄR
Letar du enkla och lättlagade recept finns det fler HÄR